Friday, July 19, 2013

ESP tak ada, kita ganti Meal shakes dan Chinch Shakes

Pagi tadi tengah kalut duk pm customer, tiba-tiba dapat sms dari Shaklee yg menyatakan:

Shaklee:Due to overwhelming demand, ESP is out of stock now. We will advise you once the stock is available.Sorry for any inconvenience caused.

Alamak! Macam kurang percaya je, ESP dah habissss licinnn di semua branch Shaklee..tak sempat nak memborong.

Apa pun, Alhamdulillah syukur. Maksudnya di sini, Shaklee memang sudah menjadi KEGILAAN ramai rakyat Malaysia. Senyum tak perlu kata apa-apa.

So, kat sini saya nak sarankanla, untuk kawan-kawan yang nak dapatkan protein boleh bertukar kepada Meal shakes iaitu adik si ESP ni. Meal shakes ni juga kaya multivitamin, rasa vanilla dia yang MARVELLICIOUS tu memang terbau-bau dari ruang tamu :)

Harga Meal shakes ni pun tak cecah RM100. 

 
ready stock Meal shakes



anda boleh pilih nak order meal shakes bersama vitamin lain.

Satu lagi pilihan menggantikan ESP protein ialah CHINCH SHAKE. Bila minum chinch shake ni memang rasa kenyang pun lama. Sesuai untuk yg nak SLIM dengan sihat. Chinch shake ada 3 perasa - vanilla, chocolate dan caffe latte.

Harga? Tak cecah RM150 pun. 
chinch shake

So, pilihan di tangan anda!
Nak order Meal shakes bersama Chinch Shake pun boleh, no problem.

Harga istimewa sepanjang Ramadhan ni.

Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. Nak tahu harga offer boleh sms saya ye.
 



================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Myra Jay said...

Salam Huda, HerbLax masih xdak stok ke? Nyesal cancel ritu..hehee ;)

Klaau terus ambik chinch boleh?

Rizziela said...

kat mana2 pun semua kata out of stock sekarang ni kan



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi