Wednesday, July 31, 2013

Kulit CANTIK dan SIHAT dengan GLA Complex!!!


Wow! Mesti ada yg teruja kan dengan tajuk entry saya pada hari ini. Ramai yang grab setset di bawah ni sebabnya promo GLA Complex setahun sekali je kan. Beli 6 PERCUMA 1 tu. Siapa tak nak kan :)

Since tengah promo GLA ni, anda boleh pilih beberapa set di bawah untuk kesihatan dan kecantikan, insyaAllah. Harga memang BEST, jatuh menjunam untuk sebotol GLA complex 60 caps. Retail price RM91.
Time offer ni harga memang di luar jangkauan fikiran :)

So sesiapa nak, boleh sms/whatsapp saya 0122479113 (Huda).

Shaklee selamat, berkesan dan natural.

PROMO GLA COMPLEX & COLLAGEN POWDER

PROMO ESP & GLA COMPLEX

PROMO GLA COMPLEX, OSTE & OMEGAGUARD

Manfaat utama semua vitamin di atas:

✔GLA COMPLEX ni bukan sahaja baik untuk kitaran haid dan menstabilkan hormon badan wanita tetapi juga anti inflamasi dan boleh merawat kulit muka dari dalam. Kandungan BORAGE OIL dalam GLA ini boleh melembapkan muka dan merawat jerawat terutama yg ada jerawat batu, yg ada masalah muka kering dan kasar. GLA COMPLEX pada asalnya bukan produk untuk kurus tetapi kandungan omega 6 di dalamnya membantu membakar lemak dan menghadkan selera makan kita, ambil GLA sebelum tidur supaya lemak dibakar ketika kita tidur. 

GLA complex sangat bermanfaat bagi seorang wanita, Ia berfungsi untuk menstabilkan hormon-hormon kewanitaan anda dan memberikan rasa keselesaan bagi anda menempuhi hari2 sebagai seorg isteri dan ibu.membantu mengekalkan kecantikan anda dan melambatkan proses penuaan.

✔ESP adalah protein dan makanan asas sel-sel dalam badan kita adalah protein, sel-sel lama akan tersingkir dan sel-sel baru terbentuk. ESP dengan Indeks Glisemik (IG) yang rendah, bila minum ESP kita akan berasa kenyang untuk tempoh masa yang lama.

OSTEMATRIX
OsteMatrix mengandungi Kalsium yang tinggi bagi keperluan tulang, gigi dan rambut wanita. Wanita yang kurang atau tidak suka pada susu, boleh menggantikannya dengan ostematrix. Wanita yang telah berumahtangga dan memiliki cahaya mata memerlukan tulang yang kuat, padat dan juga perlu sentiasa memelihara kesihatan yang baik. Insyaallah dengan OsteMatrix ia mampu memenuhi keperluan kalsium harian anda.

OMEGA GUARD
Omega guard adalah ‘ibu’ kepada kesihatan, ia bertindak mengawal keseluruhan sistem tubuh badan. Mengawal tekanan darah, parah gula,kesihatan jantung,perkembangan otak dan juga kesihatan mata anda. Omega 3 tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia, ia hanya di dapati pada ikan laut dalam dan juga minyak kanola. namun sekaran Omega Guard dapat memberikan anda keperluan itu. Setiap peringkat usia memerlukannya.


COLLAGEN POWDER
Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*
Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90% 

Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75% 
Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71% 
Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69% 
Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60% 
Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55% 
Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54% 
Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50% 
Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan 


Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. Nak tahu harga offer boleh sms saya ye.
 


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi