Tuesday, April 30, 2013

Promo ESP, Mealshakes dan OmegaGuard Shaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi semua :)

Semoga hari ini lebih baik dari semalam, semoga perjalanan hidup kita lebih teratur pada hari ini, semoga diberi kekuatan untuk terus melakukan kerja seharian. Semoga ibadah kita diterima oleh Allah SWT.

Saya nak offer something ni. Sesiapa yang nak sila angkat tangan :)

Saya nak offer harga BEST kepada 10 yang terawal sms atau whatsApp saya untuk order Shaklee.

Product Shaklee yang terlibat untuk offer ini ialah:



  • Energizing soy protein (ESP)
  • Meal Shakes
  • Omega Guard

Harga memang SUPER BEST dan berbaloi untuk anda miliki. So, jangan lepaskan peluang untuk menikmati tawaran harga pada hari ini.

Cepat! 10 yang terawal saja ye! :) Boleh booking dan bayar time gaji. Terus sepantas kilat saya akan poskan kepada anda.

Sekilas info tentang produk berikut:

Kebaikan ESP:

Satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral, sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.







Testimonial ESP


Kebaikan Meal Shakes:

Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang. Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat dengan izin Allah.




Testimonial Mealshakes


Mengapa Omega Guard Shaklee?

Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.


Testimonial OmegaGuard






Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Ummi Vitamin Shop

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kardigan Labuh (cotton)

Assalamualaikum wbt,
Kawan-kawan minat pakai kardigan tak?
Kardigan labuh sesuai untuk mereka yang sukakan pakaian labuh menutup aurat dan masih mengekalkan kesopanan sebagai wanita muslimah :) Kardigan boleh dipadankan dengan jeans, seluar slack atau skirt. Untuk lebih nampak elegan boleh dipakai bersama belt.

Kardigan ini diperbuat dari material cotton sejuk, so bila pakai time tengahari terik tu pun takkan rasa panas membahang. Ibu menyusu pun boleh pakai sambil susukan anak, tiada masalah asalkan kita pandai untuk cover.

Labuh sehingga ke paras lutut. Fit sehingga size XL. Bagi kawan-kawan yang berminat, boleh dapatkan kardigan ini daripada saya, special price untuk kawan-kawan yang follow blog saya ni.

InsyaAllah, semoga kawan-kawan beroleh manfaat dari kardigan yang saya jual ni :)



DETAILS KARDIGAN:

Material: Cotton
Free size fit until XL
Labuh: 41.5 inch ke bawah (paras lutut bg ketinggian saya 158cm)
Size bahu: 14.5 inch
Warna pilihan: black (sold out) / dark brown / grey  
(warna mungkin berbeza dari warna asal atas faktor pantulan cahaya dan imej editing)

Harga : RM55 FREE POSTAGE

Cara order: 
SMS / whatsapp - 0122479113 (Huda)
Emel - husnalilshop@yahoo.com 

SOLD OUT!!!!




status: SOLD OUT


status: SOLD OUT


status: SOLD OUT

close up material






Friday, April 26, 2013

Mudahnya dengan Get Clean® Water Pitcher

Assalamualaikum dan selamat tengahari kawan-kawan semua :)

Dah memasak? Dah lunch? Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menaip di sini. Maafla ye, saya agak busy lately.
Macam-macam kerja saya buat la ni, jadi ibu bekerja dari rumah memang tak pernah habis kerjanya, Alhamdulillah saya gembira dengan keadaan sekarang. Boleh fokus jaga anak dan berbisnes.

Hari ini nak share sesuatu yg best untuk tatapan kawan-kawan semua. Berkenaan Get Clean® Water Pitcher. Wah! Memang best sangat...berbaloi beli kawan-kawan..apa yang penting air kat rumah dah sedap diminum, tak rasa payau atau berbau.

image credit google

Actually kat rumah ni memang dah ada water filter tetapi apalah salahnya kita mencuba sesuatu yang nampak lebih mudah untuk digunakan, mudah diselenggara dan paling best portable nak letak atas meja boleh, atas kabinet dapur pun boleh...tadah air terlebih dahulu lepas tu kita letakla kat mana kita suka... Senang nak dibawa ke mana-mana pun iye juga, nak balik kampung ke, nak pergi holiday ke, duduk hotel sometimes air kat hotel pun belum sure bersih. Jimat duit kita beli air mineral kan. Kita pun tak perlu tunggu lama-lama untuk tunggu air tu dituras.

Filter dia pula, tak payah risau nak kena cuci selalu. Get Clean® Water Pitcher ada penanda aras berapa kegunaan kita dan bila kita perlu tukar filter tu. Tak perlu risau terlupa atau tak perasan sebab memang penanda aras tu kita akan nampak sentiasa. Paling best juga, Get Clean® Water Pitcher disahkan dapat menuras sebanyak 303 liter atau 80gelen air bagi setiap turasan iaitu dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka di pasaran.

Get Clean® Water Pitcher sangat berbaloi dengan kemampuannya menapis air serta EFISIEN, MUDAH dan sangat RINGKAS untuk digunakan. Harga mampu milik, tidak perlu berhutang atau keluarkan ribu riban untuk memperolehinya.

Makanya, untuk mereka yang menginginkan PENAPIS AIR dengan budget yang RENDAH, bolehlah dapatkan Get Clean® Water Pitcher ini dari saya. Berbaloi dan tidak perlu lagi membazir untuk beli air botol mineral setiap hari.

Sekilas pandang info tentang Get Clean® Water Pitcher

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!





 
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!



• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

 
SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Testimonial pengguna Get Clean® Water Pitcher




Harga retail: RM460
Harga promo boleh sms/whatsApp/pm saya di facebook

Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan poslaju atau courier service.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim
Page: Ummi Vitamin Shop

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


Tuesday, April 23, 2013

Vitamin untuk kulit cantik dan gebu

Kulit yang cantik dan bersih memang menjadi idaman setiap insan. Kulit lembut sehalus kulit bayi bila pegang rasa nak pegang dan pegang selalu. Keyakinan setiap orang selalunya bermula dengan kulit yang cantik.Bila ada keyakinan, semua kerja pun jadi, rasa lebih yakin untuk bercakap dan berkomunikasi, lebih yakin untuk berhadapan dengan orang sekeliling.

Shaklee menyediakan vitamin dan supplements khas untuk kesihatan kulit dari dalam. Jom lihat kebaikan vitamin tersebut dan fungsinya.


B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat dan untuk elakkan kulit kusam. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.
temporary out of stock

Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.
Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.


ESP – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.
Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.
Testimonial pengguna set untuk kulit

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Ummi Vitamin Shop



Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Wednesday, April 17, 2013

Siapa nak eco bottle Tupperware?



Mai rapat.. siapa nak boleh sms saya segera ye. Sebab saya ada ready stock eco bottle 500ml ni. Nak beli 1 boleh, 2 boleh, 3 atau 4 warna sekaligus pun boleh :)

Harga RM16 / bottle
Beli 2 saya bagi RM30.
Postage harga lain ye. Nak cod area Kluang, Johor.

Pilihan warna: pink, lime green, orange dan yellow

Cara order?

Email husnalilshop@yahoo.com
SMS/WhatsApp 0122479113

Tuesday, April 16, 2013

Rahsia susu ibu banyak dan meriah!



Ostematrik, ESP dan alfalfa 
merupakan set budget dan set pilihan ramai ibu di luar sana untuk milk booster, insyaAllah.
Apa yang penting, ibu jangan stress, susukan anak ketika anda berada dalam keadaan tenang dan bersedia.
Sentiasa berniat di dalam hati mahu berikan yang terbaik untuk anak-anak dan jangan pernah putus asa jika susu kering atau kurang. Doa di dalam hati mohon agar dipermudahkan urusan bf baby ini. 

antara kebaikan alfalfa, esp dan ostematrik:
 
1. Kulit ibu dan anak cantik.
 2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’
5. Memberi kelegaan semasa haid
6. Merawat arthitis
7. Bagus untuk elergi dan ekzema
8. Merawat athma
9. Mencuci usus bagi membuang toksik
10. mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan
buah pinggang
11. Meneutralkan asid dalam badan
12. Merawat masalah keputihan pada wanita
13. Membesar dan menegangkan payudara
14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
15. Memulihkan urat selepas bersalin
16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
17. Melegakan sembelit
18. Membuang angin dalam badan

Harga berbaloi untuk setiap ibu yang ingin memberikan terbaik untuk anak-anak mereka!



Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Ummi Vitamin Shop


Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi