Sunday, June 30, 2013

Oh Mealshakes!



 PENGUMUMAN!
PENGUMUMAN!

Bulan ini promo Shaklee ialah

BUY 6 FREE 1

anda nak order 1, 2, 3, 4 pun boleh share dengan kawan-kawan atau adik beradik.

RP: RM113.75 per canister.

Siapa nak, cepat-cepat sms/whatsapp saya
0122479113 (Huda)



credit Iffah Anuar



Alang-alang ada promosi, anda juga boleh request nak order Meal Shakes bersama produk-produk Shaklee yang lain seperti di bawah ye. Pilih saja, harga memang TERBAIK! Insya Allah.


Meal shakes dan Collagen Powder untuk kulit cantik

Meal shakes dan ESP cadangan untuk bersahur, berpuasa, kulit cantik dan kaya multivitamin

Meal shakes dan Omegaguard untuk anak bijak, memilih makanan, sering batuk selsema dan elakkan sembelit

Apa duk termenung lagi tu? Takkan nak tunggu promosi ni tamat begitu saja pada 30 hb Jun 2013 ni?
Cepat hubungi saya untuk menempah Meal shakes anda sekarang!
Nak booking dan bayar hujung bulan pun no problem ok!

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 





Friday, June 28, 2013

Hamil setelah amalkan set kesuburan

Hampir setiap hari ada yg pm saya di facebook dan sms atau whatsapp saya bertanyakan tentang set kesuburan suami isteri. Masih ada juga yang takut-takut untuk mencuba. Jangan risau, untuk makluman anda, Shaklee adalah supplements yang selamat dan semulajadi. Harga memang nampak mahal tapi khasiatnya insyaAllah akan buat anda dan pasangan tersenyum gembira. Kita merancang, Allah yg tentukan. Usaha dan doa selagi boleh kan.

Tak mampu nak beli full set, anda boleh juga beli ikut budget yg anda ada. Contohnya GLA complex untuk isteri, suami pula ambil zink atau Vit E. Ada lebih budget boleh add on ESP untuk kuatkan rahim isteri. 

Saya nak share 1 testimonial di sini yg telah berjaya mengamalkan set kesuburan Shaklee. Jemput baca dan setelah itu anda buat keputusan ye sama ada patut cuba atau tidak. InsyaAllah.

Nurul Shahida
Alhamdulillah.....di sini saya nk kongsi sikit penglaman saya....setelah setahun saya mendirikan rumah tangga saya belum dkurniakan cahaya mata....dan dua bulan yang lepas saya cuba set kesuburan shaklee berkat doa dan sabar saya akhirnye semalam saya ada berita gembira...saya disahkan hamil 5 minggu......doakan saya dan kandugan selamat ye..





================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor
Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 



Tuesday, June 04, 2013

Meal Shakes membantu tambah selera makan, atasi sembelit, batuk berkahak

Ada di kalangan ibu-ibu yg alami masalah anak kurang selera makan?
Sembelit?
Selalu jatuh sakit dan kurang sihat?

InsyaAllah saya boleh cadangkan supplemen untuk anak-anak yg alami perkara di atas. Supplemen membantu menambah baik mana yg kurang kita perolehi dari nutrisi yg kita ambil setiap hari.
Ini adalah kerana, tak semua orang suka makan sayur. Tak semua orang suka buah. Tak semua orang suka makan makanan yg seimbang.

Hari ini saya nak share beberapa testimonial berkenaan Meal Shakes. Selain rasa dan baunya yang sedap tu, Meal Shakes juga membantu anak anda tambah selera makan, memudahkan proses pelawasan dan kurangkan athma dan batuk berkahak. So anda sebagai ibu bapa tak perlu risau, Meal Shakes insyaAllah dapat membantu.

Jom baca testimonial berikut:

Meal Shakes tambah selera makan

Puan Ayu
"Alhamdulillah, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake, Alif dah mula menampakkan perubahan...dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 4 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat.


Dalam Meal shakes ada kandungan FIBER, insyaAllah memudahkan pelawasan dan elakkan sembelit.

Puan Husni
"Salam Kak Ira, ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit? Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif. Since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni. Jd sy pon try, Alhamdulillah, semiggu lepas cuba, dh nmpak beza dia. Tiap2 hari buang air besar. And bowel movement pon smooth je, perut dh x buncit (hehe, kalau buncit pon sbb minum air byk). And 7oz tu mcm xckup je, sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu. Sy pulak, dulu nk minum susu punye lah susah. Bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minum (hehe.. exaggerate) Sedaap! Thanks, nnti nk beli, buat bekal puasa." 


Meal shakes kurangkan batuk, selsema dan athma

Syukur Alhamdulillah.. 

Jun 2012 - saya mula ambil Mealshake untuk darwish dgn Siti Hajar.. masa tu berat darwish cuma 9.4kg. seawal umur dia setahun mmg itulah berat dia sehinggalah saya jumpa Shaklee. Darwish mengidap asma dan sgt senang terkena selsema, demam dan batuk sbb dia duk taska. sgt2 'picky eatery'.. dan berat bdn yang sering dpt teguran dr doc n nurse.. 'berat tak cukup'.. hurm.. pening memikirkan mslh nie.



Now.. setelah hampir 3 bulan ambil Mealshake secara konsisten untuk darwish. Mealshake pertama dah abis pun. kali kedua sy ambil dgn Laila Ismail. tiada lg demam, batuk dan selsema yg kerap.. sgt2 kuat mkn. kdg2 pilih jgk.. yang xsedap la. yang paling sy seronok, checkup hospital dia last tuesday aritu.. berat dia dah 10.3kg. sy tersenyum.. apa yang buat sy lg seronok, next appoinment.. doc ckp kalau keadaan dia 'terlebih' baik dr hari ini, dia xperlu ambil inhealer 2 kali sehari dah.. sekali sehari je. Yahoo!!! harap2 pasnie dia tak pyh pakai terus.. InsyaAllah.

Sy sgt yakin Shaklee mampu transform hidup sy sekeluarga.. Thanks a lot." 
- Ummi Darwisy

Meal shakes atasi kahak


"BAGI DIA MEAL SHAKE BERTERUSAN... INSHAALLAH MUJARAB...ANAK SAYA LIMA TAHUN BATUK BERKAHAK SAMPAI LELAH TERPAKSA SEDUT...KAT SPITAL.. DIA MINUM MEAL SHAKE MCM SAYA MINUM ESP...TAPI SATU CAWAN JA... SKRG TK PERNAH LAGI KAMI BAWA DIA PI SEDUT KAHAK LELAH TU...LEGA SENDIRI DAN SAYA PUN TAK PERASAN...

GATAL DI BADAN PUN HILANG..." - Puan Asiah




Promosi BUY 6 FREE 1 sepanjang Jun 2013.

HARGA RUNCIT: RM113.75 (postage RM10)

Tahan sehingga 2 bulan pengambilan.


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.  





Sunday, June 02, 2013

Sedapnya MEAL SHAKES diminum begitu saja






Minggu lepas sehari sebelum closing Mei, ada seorang kawan saya duk sms saya. Dia order 2 canister Meal shakes. Terkejut saya, apa pasal sampai 2 canister?
Kakak tu reply, 1 untuk anak akak, 1 lagi of coursela untuk akak..
wah! Kagum saya dengan kakak ni, semangat dia beli sampai 2 canister. Duit bukan halangan jika kita membeli sesuatu yg bermanfaat untuk diri kita dan keluarga kan. Dari kita duk beli yg bukan-bukan, baik juga kita spent sedikit untuk kesihatan bersama.

Sebenarnya Meal shakes ni selain untuk anak-anak yg cerewet makan, selalu batuk dan selsema atau mengalami alahan, ianya juga baik untuk orang dewasa seperti ibu hamil, pesakit-pesakit yang dalam pemulihan selepas pembedahan, mereka yg inginkan kulit cantik, serta mereka yg ingin maintain sihat. Bagi yg tidak gemar makan tablet, saya syorkan anda ambil meal shakes sebab meal shakes dalam bentuk serbuk dan hanya perlu dibancuh. LAZATTTTTTTT sangat! 

Bagi ibu-ibu menyusu pula yang mengalami kekangan budget untuk membeli ESP Shaklee, anda boleh menggantikan dengan Meal Shakes bersama Bcomplex, Ostematrix dan Vitamin C.


MEAL SHAKES

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.





Apa istimewanya Mealshakes untuk kanak-kanak

*Lengkap dengan protien dan 24 jenis A-Z vitamin penting, minerals dan trace minerals yang diperlukan untuk tumbesaran.
*Meningkatkan selera makan anak-berat badan anak akan bertambah secara konsisten
*Meningkatkan dan menguatkan imuniti anak- anak jarang demam, jarang sakit.
*Membantu memperbaiki sistem penghadaman anak- kurang sembelit
*Mengurangkan masalah kulit sperti ekzema
*Anak lebih cerdas dan cergas dalam menjalani kehidupan sebagai pelajar 




Anda nak harga ISTIMEWA sepanjang Jun 2013?

Cepat hubungi saya, nak beli 1, 2, 3, 4 pada harga yang cukup ISTIMEWA.


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Saya Shaklee ID yg berdaftar :)





Hai semua!
Feel free to contact me nak cari supplements Shaklee
untuk ibu menyusu
ibu hamil
ibu dalam pantang
kecantikan
pengurusan berat badan
kesuburan suami isteri
kesihatan dalaman dan luaran

sesuai untuk semua peringkat umur dan bangsa

anda akan dapat 
FREE service after sale
FREE consultation
dan macam-macam lagi :)

Tak perlu segan, kita bersahabat di alam maya, tak kenal maka tak akan jatuh cinta dengan
produk Shaklee
sihat dan cantik semulajadi



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi