Wednesday, July 31, 2013

Tudung Chiffon 3 Layer size XL

Assalamualaikum wbt,

Salam Ramadhan. Hari ini dah hari ke 2 kita menjalani ibadah puasa. Alhamdulillah.
Kali ini saya bawakan siri tudung chiffon size XL pula, juga labuh untuk mereka yg gemarkan tudung labuh.
Labuhnya menutup depan dan belakang badan kita.
InsyaAllah menepati ciri-ciri muslimah bertudung labuh.

 Ciri-ciri tudung ini:
Awning: kain cotton (hard awning)
Material body: kain chiffon yang tidak jarang dan lembut (high quality)
Labuh dari dagu: 20inch ++
*warna mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar atas faktor pantulan cahaya dan imej editing*
Harga PROMOSI!!!
BELI 1 HELAI RM69

BELI 2 HELAI RM130
delivery menggunakan poslaju, 
add (RM7/SM) | (RM9/SS)
Cara-cara untuk order:
Pilih kod tudung yang masih available.
SMS/WhatsApp: 0122479113 (Huda)
Emel: husnalilshop@yahoo.com
Jom cuci mata :)


warna-warna pilihan tudung chiffon size XL

kod C01

close up C01

kod C02

close up C02

kod C03

close up C03

kod C04

close up C04

kod C05

close up C05

kod C06

close up C06

kod C07 BOOKED

close up C07

kod C08

close up C08

kod C09

kod C10
close up C10

Kulit CANTIK dan SIHAT dengan GLA Complex!!!


Wow! Mesti ada yg teruja kan dengan tajuk entry saya pada hari ini. Ramai yang grab setset di bawah ni sebabnya promo GLA Complex setahun sekali je kan. Beli 6 PERCUMA 1 tu. Siapa tak nak kan :)

Since tengah promo GLA ni, anda boleh pilih beberapa set di bawah untuk kesihatan dan kecantikan, insyaAllah. Harga memang BEST, jatuh menjunam untuk sebotol GLA complex 60 caps. Retail price RM91.
Time offer ni harga memang di luar jangkauan fikiran :)

So sesiapa nak, boleh sms/whatsapp saya 0122479113 (Huda).

Shaklee selamat, berkesan dan natural.

PROMO GLA COMPLEX & COLLAGEN POWDER

PROMO ESP & GLA COMPLEX

PROMO GLA COMPLEX, OSTE & OMEGAGUARD

Manfaat utama semua vitamin di atas:

✔GLA COMPLEX ni bukan sahaja baik untuk kitaran haid dan menstabilkan hormon badan wanita tetapi juga anti inflamasi dan boleh merawat kulit muka dari dalam. Kandungan BORAGE OIL dalam GLA ini boleh melembapkan muka dan merawat jerawat terutama yg ada jerawat batu, yg ada masalah muka kering dan kasar. GLA COMPLEX pada asalnya bukan produk untuk kurus tetapi kandungan omega 6 di dalamnya membantu membakar lemak dan menghadkan selera makan kita, ambil GLA sebelum tidur supaya lemak dibakar ketika kita tidur. 

GLA complex sangat bermanfaat bagi seorang wanita, Ia berfungsi untuk menstabilkan hormon-hormon kewanitaan anda dan memberikan rasa keselesaan bagi anda menempuhi hari2 sebagai seorg isteri dan ibu.membantu mengekalkan kecantikan anda dan melambatkan proses penuaan.

✔ESP adalah protein dan makanan asas sel-sel dalam badan kita adalah protein, sel-sel lama akan tersingkir dan sel-sel baru terbentuk. ESP dengan Indeks Glisemik (IG) yang rendah, bila minum ESP kita akan berasa kenyang untuk tempoh masa yang lama.

OSTEMATRIX
OsteMatrix mengandungi Kalsium yang tinggi bagi keperluan tulang, gigi dan rambut wanita. Wanita yang kurang atau tidak suka pada susu, boleh menggantikannya dengan ostematrix. Wanita yang telah berumahtangga dan memiliki cahaya mata memerlukan tulang yang kuat, padat dan juga perlu sentiasa memelihara kesihatan yang baik. Insyaallah dengan OsteMatrix ia mampu memenuhi keperluan kalsium harian anda.

OMEGA GUARD
Omega guard adalah ‘ibu’ kepada kesihatan, ia bertindak mengawal keseluruhan sistem tubuh badan. Mengawal tekanan darah, parah gula,kesihatan jantung,perkembangan otak dan juga kesihatan mata anda. Omega 3 tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia, ia hanya di dapati pada ikan laut dalam dan juga minyak kanola. namun sekaran Omega Guard dapat memberikan anda keperluan itu. Setiap peringkat usia memerlukannya.


COLLAGEN POWDER
Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*
Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90% 

Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75% 
Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71% 
Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69% 
Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60% 
Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55% 
Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54% 
Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50% 
Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan 


Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. Nak tahu harga offer boleh sms saya ye.
 


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 


Saturday, July 27, 2013

Distributor Shaklee di kawasan anda




Berikut saya senaraikan beberapa distributor yg aktif dan berdaftar di bawah pimpinan saya. Anda yg berhampiran dengan mereka boleh minta serahan tangan (COD) atau poskan. Postage rate RM10 (sm) / RM20 (ss)

Bagi yg berminat untuk menyertai kami anda boleh hubungi saya, Nurulhuda. InsyaAllah saya akan guide anda dari zero to hero. Banyak manfaat yg bakal anda perolehi asalkan anda mahu berusaha.

Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

Kawasan: Kluang, Air Hitam, Johor

================================================================

1. Azni
Kawasan: Putrajaya, Bangi
Tel:  0129633941

2. Zahira
Kawasan: Taiping, Kamunting, Kampar
Tel:  0174052314

3. Nurhafiza
Kawasan: Shah Alam, Klang
Tel:  0129225536

4. Hasnida
Kawasan: Saujana Utama, Shah Alam, Alam Budiman
Tel:  0133767896

5. Nadiah Syafiqah
Kawasan: Kuantan, Pekan Pahang
Tel:  0139419383

Friday, July 19, 2013

ESP tak ada, kita ganti Meal shakes dan Chinch Shakes

Pagi tadi tengah kalut duk pm customer, tiba-tiba dapat sms dari Shaklee yg menyatakan:

Shaklee:Due to overwhelming demand, ESP is out of stock now. We will advise you once the stock is available.Sorry for any inconvenience caused.

Alamak! Macam kurang percaya je, ESP dah habissss licinnn di semua branch Shaklee..tak sempat nak memborong.

Apa pun, Alhamdulillah syukur. Maksudnya di sini, Shaklee memang sudah menjadi KEGILAAN ramai rakyat Malaysia. Senyum tak perlu kata apa-apa.

So, kat sini saya nak sarankanla, untuk kawan-kawan yang nak dapatkan protein boleh bertukar kepada Meal shakes iaitu adik si ESP ni. Meal shakes ni juga kaya multivitamin, rasa vanilla dia yang MARVELLICIOUS tu memang terbau-bau dari ruang tamu :)

Harga Meal shakes ni pun tak cecah RM100. 

 
ready stock Meal shakes



anda boleh pilih nak order meal shakes bersama vitamin lain.

Satu lagi pilihan menggantikan ESP protein ialah CHINCH SHAKE. Bila minum chinch shake ni memang rasa kenyang pun lama. Sesuai untuk yg nak SLIM dengan sihat. Chinch shake ada 3 perasa - vanilla, chocolate dan caffe latte.

Harga? Tak cecah RM150 pun. 
chinch shake

So, pilihan di tangan anda!
Nak order Meal shakes bersama Chinch Shake pun boleh, no problem.

Harga istimewa sepanjang Ramadhan ni.

Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. Nak tahu harga offer boleh sms saya ye.
 



================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Tuesday, July 09, 2013

Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak




Kami sekeluarga mengucapkan selamat menyambut Ramadhan al Mubarak dan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam seluruh Malaysia.

Ramadhan bulan kemaafan dan keampunan. Moga segala amal ibadat kita akan diterima oleh Allah SWT, insyaAllah.

Saturday, July 06, 2013

Bagaimana saya handle anak-anak ketika di masjid Nabawi dan masjidil Haram

Alhamdulillah, cerita lama sudah setahun lebih berlalu episod saya dan suami membawa anak-anak bersama menunaikan umrah. Baru teringat nak share macam mana saya handle anak-anak ketika di masjid.

Secara jujurnya, saya dan suami memang sukakan aktiviti ini. Jika ada masa di Malaysia, kami biasa bawa anak-anak ke masjid ketika solat Maghrib dan Isyak. Masa mereka kecil dulu, saya memang tak jemaah...saya cuma bawa mereka dan layan mereka. Kemudian, saya ikut solat di belakang tetapi bersendirian. Kenapa? Saya tidak mahu anak-anak mengganggu jemaah lain beribadat. Di Malaysia saja saya rasa culture nya begitu. Selepas solat, saya didik anak-anak saya dengan cara suka masukkan duit ke dalam peti derma. Sekarang dah menjadi kebiasaan mereka. "Ummi, nak derma"..saya senyum je dengar bila Husna buat begitu. Lukman pun sama, turut melakukan kebiasaan itu bersama kakaknya.

Semasa di Madinah, kawasan masjid lapang. Kat luar tu pun anak-anak jadikan tempat bermain. Saya prefer lagi solat di luar masjid, senang pantau anak-anak (salah satu sebab solat di luar kerana di dalam masjid dah penuh). Biasanya sebelum solat, saya akan pesan pada Husna, tolong ajak adik main bersama ye. Husna angguk faham. Ada masanya Lukman memang akan menangis ketika saya solat. So the best way, saya tunggu jemaah dah solat, masuk rakaat ke 2 baru saya join jemaah. Lukman masa tu belum boleh berjalan, maka dia akan merangkak-rangkak di kawasan sekitarnya.

masa ni Lukman sibuk kejar main ball..

kasut kakak dia pun jadi..


Saya bekalkan anak-anak biskut atau coklat. Tapi masa di masjid tu ramai juga wanita-wanita Turki yang sukakan kids, mereka akan berikan anak-anak coklat, kacang, kurma dan air. Husna dan Lukman memang jadi perhatian sebab tak ramai jemaah kecil ketika tu.

Saya juga bawa bersama bantal kecil dan soft ball. Ada juga benda untuk ralitkan Lukman sebab cuma Lukman saja yg perlu dipantau. Husna ok lagi sebab masa tu dia dah 3 tahun dan pandai cakap. Adakalanya jika kami sampai awal di masjid, saya akan susukan Lukman dan biarkan dia tertidur. Selepas tu bolehla saya mengaji atau melakukan solat sunat sebelum tiba solat fardhu.

kakak husna pandai jaga adik :)

Boleh bawa toys semasa di masjid tapi pastikan toys yg tidak bising dan mengganggu jemaah lain ketika solat. Bawa buku atau soft book juga disarankan, tak kisahla bawala apa yang anak-anak anda sukakan. Sebelum solat tu pastikan mereka dalam keadaan selesa dan gembira. Jadikan suasana di masjid itu macam kawasan yg paling selamat untuk mereka.

Boleh juga before time solat kita tunjukkan mereka Kaabah, memang mereka akan ralit dan terpegun melihat Kaabah (anak-anak sayalah). Subhanallah.

Semoga apa yang saya beritahu di atas boleh dijadikan panduan untuk semua.



Friday, July 05, 2013

Set pantang yang BEST!

Assalamualaikum dan selamat petang kawan-kawan :)

Alhamdulillah, hari ini saya nak share sedikit info berkenaan set berpantang Shaklee yang best dan mantopppp!

Kenapa mantoppp?
Sebabnya, ramai yang dah merasainya berpendapat badan yang letih ketika bersalin terus segar dan bertenaga,
Luka tempat bersalin juga lekas sembuh.
Alhamdulillah.
Gejala stress atau meroyan juga dapat dielakkan dengan mengambil B complex yang sedia ada dalam set pantang ni.

Jom lihat apa yang terkandung dalam set pantang Shaklee ini!


set ini special untuk my lovely customers :)



bersama ESP (protein)






★MANFAAT Set Bersalin Shaklee★

♥Vita-Lea♥
■Memberi TENAGA
■Multivitamin lengkap untuk bantu tubuh menggantikan semula darah yang hilang.
■Mengandungi zat besi yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
■Elak ibu pucat,letih dan lesu serta tidak bermaya.

♥B Complex♥
■Bantu stabilkan hormon badan
■Elak dari mengalami gangguan emosi

♥Zinc Complex♥
■Bantu berikan selera makan.■Galian yg sgat penting dalam membantu proses pemulihan luka dalam terutama luka dalaman (rahim).
■Mengurangkan masalah rambut gugur
■Membantu masalah KEDINGINAN selepas bersalin.

♥Vitamin C
■Meningkatkan antibodi secara konsisten.
■Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan
■Memperbaiki tisu sel yg rosak semasa bersalin

♥Energizing Soy Protein (ESP)♥
■Memberi tenaga dan membantu melancarkan penghasilan susu
■Penting untuk kelenjar dan tumbesaran
■Mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol
■Memberikan rasa kenyang kepada ibu ibu
■Sangatbagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu badan yg di salurkan oleh ibu.


Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. Nak tahu harga offer boleh sms saya ye.
 

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Tuesday, July 02, 2013

ESP oh ESP yg HOT DEMAND!

Alhamdulillah, next week dah nak puasa kan. InsyaAllah dapatlah bertemu dengan bulan Ramadhan al Mubarak.

Saya nak share, sejak dua menjak ni ramai yg pm saya di FB dan juga tak kurang sms/whatsapp sebab nak order dan REPEAT ORDER ESP ni. Rupa-rupanya ramai yang sedang berpuasa sunat dan juga berpuasa ganti. Tak kira lelaki atau perempuan. Sama-sama minum ESP untuk bekalkan tenaga ketika berpuasa.

Pengalaman saya juga, bila sahur dengan ESP dan Meal shakes dan Performance Drink badan lebih segar, lebih bertenaga dan cergas sepanjang hari berpuasa. Alhamdulillah. Allah permudahkan urusan kita kan.

Jom tengok apa kandungan ESP ni, well ESP ni tak sama macam soya yang dijual di pasaran tu tau..anda baca info kat dalam gambar bawah ni.


:: kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada SEL..ia penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. Bila sel SIHAT & BERTENAGA, penyerapan nutrien akan jadi lebih OPTIMUM.
================================ 

nak KURUS - ESP mengawal selera makan 
nak PUASA - ESP memberi rasa kenyang lebih lama & bekalkan tenaga 
nak TAMBAH SUSU IBU - ESP bantu mempercepatkan penghasilan susu 
nak CANTIK - ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit 
nak HAMIL - ESP bantu untuk kuatkan rahim, dan bagus untuk pembentukan otot bayi 
nak SIHAT - ESP menyihatkan tubuh secara keseluruhannya.

==================================
Apa itu Energising Soy protein (ESP)?
✔ Energizing Soy Protein yang TERBAIK
✔ Memberikan Tenaga yang BERPANJANGAN pada TUBUH
✔ tiada kolestrol dan laktosa
✔ minuman berkhasiat
✔ mempunyai 14gm protein soya
✔ ia telah terbukti secara klinikal dapat membantu anda kekal bertenaga selama berjam-jam
✔Air yg digunakan untuk mencuci bagi mengeluarkan bahan penting seperti isoflavones, genistien dan daidzein juga menyediakan anda dgn kebaikan keseluruhan soya
✔Non- Gmo ( tidak mengubah secara genetik ) protein berasaskan tumbuhan yg memastikan kacang soya shaklee bebas daripada kacang soya yg diubahsuai secara genetik


Risiko kekurangan protein dalam badan kita (secara umum):

Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
Kidney disease (penyakit buah pinggang)
Liver (penyakit hati)
High Cholesterol (kolesterol tinggi)
Low blood pressure (tekanan darah rendah)
Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
Poor vision (Penglihatan kurang baik)
Irritability (Badan menggeletar)
Fatigue (Letih lesu)
Weakness (Lemah)
Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)


Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. RP RM150. Harga offer boleh sms saya ye.
================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Monday, July 01, 2013

GLA Complex untuk SUBUR dan CANTIK

Assalamualaikum dan selamat petang semua :)

Julai bulan istimewa sebab kita bakal berpuasa insyaAllah minggu hadapan.
Ramai juga yang bakal menimang cahaya mata dalam bulan ini, yang menunggu hari pun ramai.
Yang masih tercari-cari supplement untuk kesuburan...ada good news untuk anda!

GLA Complex Beli 6 PERCUMA 1. Harga memang BEST! Jauh lebih murah dari harga retail.
J̲̅U̲̅L̲̅Y̲̅ S̲̅P̲̅E̲̅C̲̅I̲̅A̲̅L̲̅ P̲̅R̲̅O̲̅M̲̅O̲̅ : G̲̅L̲̅A̲̅ C̲̅O̲̅M̲̅P̲̅L̲̅E̲̅X̲̅
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mengurangkan masalah P̲̅E̲̅R̲̅I̲̅O̲̅D̲̅ P̲̅A̲̅I̲̅N̲̅.
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mengawalatur K̲̅I̲̅T̲̅A̲̅R̲̅A̲̅N̲̅ H̲̅A̲̅I̲̅D̲̅.
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu R̲̅E̲̅G̲̅U̲̅L̲̅A̲̅S̲̅I̲̅ G̲̅U̲̅L̲̅A̲̅ dalam darah.
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX meningkatkan S̲̅E̲̅R̲̅I̲̅ M̲̅U̲̅K̲̅A̲̅.
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mereka mendapatkan Z̲̅U̲̅R̲̅I̲̅A̲̅T̲̅.
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu P̲̅E̲̅N̲̅G̲̅E̲̅C̲̅U̲̅T̲̅A̲̅N̲̅
C̲̅Y̲̅S̲̅T̲̅.
❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mengurangkan S̲̅I̲̅M̲̅P̲̅T̲̅O̲̅M̲̅ M̲̅O̲̅N̲̅O̲̅P̲̅A̲̅U̲̅S̲̅E̲̅

❝AYAH saya sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu masalah K̲̅E̲̅N̲̅C̲̅I̲̅N̲̅G̲̅ T̲̅I̲̅D̲̅A̲̅K̲̅ L̲̅A̲̅W̲̅A̲̅S̲̅.❞

❝SAYA sukakannya kerana GLA COMPLEX mengandungi Asid Lemak Omega-6 yang merupakan nutrisi penting bagi P̲̅E̲̅S̲̅A̲̅K̲̅I̲̅T̲̅ A̲̅U̲̅T̲̅O̲̅I̲̅M̲̅M̲̅U̲̅N̲̅E̲̅
.

❞➜ dan saya pasti ramai R̲̅A̲̅K̲̅Y̲̅A̲̅T̲̅ M̲̅A̲̅L̲̅A̲̅Y̲̅S̲̅I̲̅A̲̅ diluar sana yang sukakan GLA COMPLEX ッ➜ Bulan J̲̅U̲̅L̲̅Y̲̅ ini adalah bulan terbaik untuk anda BORONG stok GLA COMPLEX!! BELI 6 PERCUMA 1. P̲̅E̲̅N̲̅J̲̅I̲̅M̲̅A̲̅T̲̅A̲̅N̲̅
B̲̅E̲̅R̲̅G̲̅A̲̅N̲̅D̲̅A̲̅ untuk mereka yang BIJAK berbelanja.
 

Apa duk termenung lagi tu? Takkan nak tunggu promosi ni tamat begitu saja pada 31 hb Julai 2013 ni?
Cepat hubungi saya untuk menempah GLA COMPLEX anda sekarang!
Nak booking dan bayar hujung bulan pun no problem ok!

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi