Monday, December 23, 2013

Ads Nuffnang menari-nari di blog Ummi Husna Lukman

Alhamdulillah, walau pun dah lama saya tak aktif berblog seperti dulu...rezeki nuffnang sentiasa ada.
Banyak perkara saya update tentang Shaklee. Mungkin itu salah satu punca nuffnang masih meletakkan kepercayaan yg tinggi terhadap blog saya ini. Terima kasih nuffnang.

Ikut hati nak cash out duit nuffnang ni, syukur tak banyakla macam bro Eyriqazz atau Ben Ashari tapi ada juga setelah diperam hampir 2 tahun.






Ini antara iklan yg masih menari-nari di blog saya. Ada 4 ads. Mudah-mudahan ianya akan mekar berkembang dan membuahkan hasil.

InsyaAllah, saya akan cuba aktif semula berblog. Tunggu mood datang ye.

Tuesday, December 17, 2013

ESP dengan HARGA RUNTUH!

Assalamualaikum, hai apa khabar semua?
Jom lihat kenapa ESP dijual bertin-bertin setiap hari? Ada offer best sempena Y.E.S!


ESP dijual bertin-tin setiap hari. Ramai yg dah jatuh cinta dengan ESP ni kalau nak tahu. Apa itu ESP?

Apa itu Energising Soy protein (ESP)?
✔ Energizing Soy Protein yang TERBAIK
✔ Memberikan Tenaga yang BERPANJANGAN pada TUBUH
✔ tiada kolestrol dan laktosa
✔ minuman berkhasiat
✔ mempunyai 14gm protein soya
✔ ia telah terbukti secara klinikal dapat membantu anda kekal bertenaga selama berjam-jam
✔Air yg digunakan untuk mencuci bagi mengeluarkan bahan penting seperti isoflavones, genistien dan daidzein juga menyediakan anda dgn kebaikan keseluruhan soya
✔Non- Gmo ( tidak mengubah secara genetik ) protein berasaskan tumbuhan yg memastikan kacang soya shaklee bebas daripada kacang soya yg diubahsuai secara genetik


Risiko kekurangan protein dalam badan kita (secara umum):

Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
Kidney disease (penyakit buah pinggang)
Liver (penyakit hati)
High Cholesterol (kolesterol tinggi)
Low blood pressure (tekanan darah rendah)
Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
Poor vision (Penglihatan kurang baik)
Irritability (Badan menggeletar)
Fatigue (Letih lesu)
Weakness (Lemah)
Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)





Pilih salah satu gabungan ESP di atas dan sms/whatsapp ke 0122479113.

♡ Gabungan ESP yg paling HOT ♡

1. ESP + vitamin E complex: anti-oxidant yg kuat, memulihkan kemampuan reproduktif, kecantikan, membaiki kesan parut
2. ESP + Omega Guard: membantu perkembangan otak janin utk ibu hamil, memelihara fungsi sendi dgn mengurangkan keradangan, menguatkan daya ingatan, mencegah penyakit salur darah (kolestrol, stroke, darah tinggi),
3. ESP + lecithin: pemecahan lemak dan cholesterol, menghalang obesity, menghalang tekanan drh tinggi, meringankan sembelit, tingkat daya ingatan
4. ESP + Vita lea (multivitamin): kesihatan optimum, kecergasan tubuh, pelengkap nutrition dan nutrients, meningkatkan metabolism
5. ESP + alfalfa: membantu mslh keputihan, mencuci darah, melawan alahan, mengurangkan asid di dlm badan, membaiki penghadaman. Alfalfa bagus utk "colon cleansing".
6. ESP + GLA: control hormone estrogen dan testosterone, menolong kawal PMS (seperti mood swings, retensi air), melambatkan menopause, membaiki mslh kerap kencing dan prostat lelaki,
7. ESP + ostematrix: menguatkan tulang, kuku rapuh, gusi berdarah, meringankan stress, mengimbangkan pH tubuh krn kalsium adalah mineral alkali, gastric, sukar tidur, anxiety
8. ESP + zinc: membaiki diabetes, mencepatkan pemulihan luka/lepas bersalin, membaiki mslh prostat (zinc dpt meningkatkn kiraan sperm)
9. ESP + performance drink: sesuai utk mereka yg aktif (bersukan) atau bekerja dlm kepanasan, menggantikan air yg hilang ketika beraktiviti lasak, membekalkan electrolyte kpd tubuh, cegah dehydration, kawal paras gula, juga sesuai utk student yg tidur lewat malam.

#shakleeindependentdistributor
#shakleeomegaguardhargaruntuh
#sayajual
#shakleeesphargakasihsayang


ESP retail price RM150. SPECIAL price sila sms/whatsapp saya ye. 0122479113.

***
Sepanjang Disember 2013 ini promosi beli 6 botol Omegaguard anda dapat secara PERCUMA sebotol lagi. Rebut peluang ini sebelum promosi tamat pada 31 Disember 2013.


Malahan, jika anda beli 6 botol Omegaguard Shaklee sekaligus (berkongsi bersama rakan atau saudara) anda layak mendapat FREE MEMBERSHIP Shaklee (save RM65)



================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor
 
Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.  


Friday, December 06, 2013

Bantuan kepada mangsa banjir

Assalamualaikum, sempena hari Jumaat yg mulia ini, ayuh bantu mereka di saat mereka memerlukan bantuan kita. Moga Allah berkati usaha murni kita semua.
Hulurkan bantuan anda sama ada melalui serahan barang keperluan atau wang tunai melalui beberapa tabung berikut:











MOHON SEBARAN!!

OPS BANJIR DMPNS KE PAHANG, JOHOR, TERENGGANU.






Salurkan bantuan kewangan, pakaian terpakai, keperluan solat, keperluan kebersihan diri, makanan dan perubatan, air mineral dan selimut ke Pej. DMPNS bermula
5/12 (kha) jam 3 ptg
6/12 (jum) jsm 3 ptg
9/12 Isn dan seterusnya jam 10 pg.
(Fokus brg ialah selimut dan air mineral, brg2 yg dialu-alukan)




Bantuan kewangan sila bank-in ke akaun Bimb 12083010031760. Dan sms ke Bendahari slps transfer dibuat.

Jadual untuk bergerak ke lokasi2 tertentu akan dibuat dan akan dimaklumkan sedikit masa lagi. Kpd yg ingin membantu, sgt dialu-alukan.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi SU DMPNS 019-2744470.








Tuesday, December 03, 2013

Omegaguard Minyak ikan TERBAIK!

Promo pada bulan ini sahaja!

Harga runtuh sepanjang Disember 2013.

Omegaguard Shaklee Beli 6 PERCUMA 1





 Anda perlu mengambil Shaklee Omega Guard sekiranya anda:

■ Ibu hamil - (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)

■Ibu menyusu - (perkembangan otak bayi)
Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)

■ Individu yang ingin mengawal berat badan - (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)

■Individu yg ingin meningkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan kerja

■Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi

■Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan (tulang dan sendi)
 

Info Omegaguard Shaklee

Anda layak mendapat harga promo untuk semua set di bawah ini sepanjang Disember 2013.

Set Buasir Shaklee

Slimming set premium Shaklee

Set kesihatan wanita Shaklee

Set anak pintar dan sihat Shaklee

Set ibu hamil Shaklee

Bakar dan pecah lemak dengan Shaklee


Set Gout Shaklee

Set Kesihatan Sendi Shaklee


***
Sepanjang Disember 2013 ini promosi beli 6 botol Omegaguard anda dapat secara PERCUMA sebotol lagi. Rebut peluang ini sebelum promosi tamat pada 31 Disember 2013.


Malahan, jika anda beli 6 botol Omegaguard Shaklee sekaligus (berkongsi bersama rakan atau saudara) anda layak mendapat FREE MEMBERSHIP Shaklee (save RM65)


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor
 
Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.  


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi