Tuesday, March 18, 2014

MANFAAT GET CLEAN WATER PITCHER

Masa sembang-sembang dengan beberapa rakan dalam group whatsApp baru-baru ini ada yg menyatakan mereka minum air rasa payau sejak air dicatu beberapa minggu yg lalu. Air rasa sangatlah tak sedap dan mereka terpaksa mengeluarkan sedikit belanja untuk membeli mineral water di kedai.

Saya terpanggil untuk berkongsi dengan anda sekalian pembaca blog ini berkenaan sebuah penapis air yg pada saya sangatlah best dan menepati citarasa ramai suri rumah di Malaysia pada hari ini. Kenapa ye? Ok nanti saya cerita panjang lebar kat bawah. Sebelum itu saya nak tunjuk gambar penapis air yg saya maksudkan itu ye untuk tatapan anda dan selalunya orang jatuh cinta pandang pertama pada gambar kan :)

bila anda beli, akan dapat 3 kotak ini sekaligus

Sebelum itu saya nak terangkan dulu apakah bendanya GET CLEAN WATER PITCHER ini.

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE


SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM:
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

MANFAAT GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE

Keistimewaan Penapis Air dari Shaklee:
✔body see through (boleh nampak air kita nak minum tu jernih)
✔ tak ada wayar atau paip getah panjang berjela - terus tadah dekat paip
✔ mudah dibawa ke mana-mana (balik kampung, bercuti, berkelah, camping atau letak di pejabat)
✔ ringan dan mudah alih (portable)
✔ boleh menapis sehingga 313L air
✔ ada penanda aras automatik yg akan tunjukkan bila masa kita perlu tukar filter
✔ air dijamin bersih dan bebas mikroorganisme dan kuman sebagainya
✔ tak mahal ye, tak sampai RM500 harganya
.

Boleh diposkan terus kepada anda ke seluruh Malaysia dengan kadar caj pos yg minima.

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

FREE CONSULTATION

BEST PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Dapatkan keahlian PERCUMA dengan pembelian 6 tin ESP dan FREE 1 TIN ESP sempena PROMO MAC bulan ini! Info lanjut boleh bertanya dengan saya.
================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi