Tuesday, April 29, 2014

KENYANG selepas minum Chinch Shake

Ahaa..tu dia kenyataan mereka yg dah consume Chinch Shake Shaklee ni. Pagi-pagi dah minum bancuh dengan susu segar atau air suam. Pandang nasi lemak pun boleh tak lalu nak makan :) Tak percaya? Silalah cuba ye..hehe..

Ok, apa ke benda nya Chinch Shake tu? Sedap ke?
Bagi yg nak slim, chinch shake ni memang disarankanlah sebab perut rasa kenyang lama berjam-jam. Tambahan pula bagi pejal otot kita dan tak lembik. Mudah dihadam. Sarapan yg ringkas dan sihat untuk anda yg aktif.



Chinch Mix Shake --- 3 pilihan perisa (coklat, vanila dan cafe latte)

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina

• Bebas Laktos

• Rendah glisemik

• Soya Bukan-GMO

Cinch® Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.

• Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan

• Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas

• Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

Biasanya, chinch shake kita gabungkan sekali dengan HERB LAX / ALFALFA dan LECITHIN dan juga CHINCH ENERGY TEA untuk shape up kan kembali tubuh badan kita. 



Harga runcit: RM173

Berminat nak join keahlian Shaklee? RM65 sekali seumur hidup untuk daftarkan anda dan pasangan.


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi