Wednesday, May 21, 2014

TESTIMONIAL MEALSHAKE

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua.

Lama tak update blog, rasa kekok pulak nak menaip :) Ok saya cuba marathon ye. Banyak benda nak cerita ni terutamanya tentang Shaklee yg best...hehehe..jangan bosan ye.

Ini ramai duk tanya saya apa yg best sangat Mealshake Shaklee...ramai betul yg borong bulan ni sampai 6 tin sebab promo kan beli 6 percuma 1. Siapa tak grab memang RUGI BESAR sebab Shaklee offer setahun sekali je. Tapi kalau rasa tak nak beli 6 boleh je nak share ramai-ramai dengan kawan-kawan opis atau adik beradik. Share 3 orang (sorang 2 canister) dapat dah FREE 1 canister lagi. Jimat postage pun ye kan.

Mealshake perisa vanila yg harum :)

Jom tengok testimonial Mealshake Shaklee yg tengah hangat bulan ni.


TESTIMONIAL 1: ANAK PUAN LIA DIAGNOS BRONCHITIS, BELIAU BERIKAN MEALSHAKE, VITAMIN C CHEWABLE DAN OMEGAGUARD.
Alhamdulillah anaknya tak perlu bergantung kepada inhaler sangat dan tak perlu dah NEBULIZER.



TESTIMONIAL 2: PUAN SALWA GEMBIRA ANAKNYA KEKAL CERGAS SAMPAI KE MALAM, menyiapkan kerja rumah.



TESTIMONIAL 3: PUAN HAZWANI PERASAN ANAKNYA DAH KURANG SELSEMA DAN BATUK, SELERA MAKANNYA PUN BERTAMBAH BAIK




APA KATA ANDA?
Masih berkira-kira atau ragu-ragu nak berikan Mealshake kepada si manja anda?

Oh ye, sebenarnya Mealshake ni bukan untuk kanak-kanak sahaja...satu family boleh consume, orang tua pun boleh minum, mereka yg tak suka telan tablet sangat disyorkan ambil Mealshake ni sebab ianya juga Multivitamin lengkap dengan zat dan mineral yg diperlukan oleh badan.

Buat tempahan anda sekarang!

Harga runcit: RM113.75 per canister

Promo hebat sepanjang Mei 2014 BELI 6 PERCUMA 1.

Berminat nak join keahlian Shaklee? RM65 sekali seumur hidup untuk daftarkan anda dan pasangan.

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi