Thursday, June 12, 2014

Kulit cantik bebas parut dengan vitamin Shaklee

Assalamualaikum kawan-kawan yg gojes dan menawan :)
Apa khabar hari ini? Semoga sentiasa sihat dan dalam lindungan Allah hendaknya.

Nak raya ni tak lama lagi...ramai duk cari supplemen untuk kulit cantik ye tak? 

credit gambar google
So hari ini saya nak share kan info yg sangat berguna untuk anda di luar sana, terutamanya yg duk mencari supplemen atau vitamin yg sesuai untuk mencantikkan kulit mereka. Bukan sekadar kulit wajah malahan keseluruhan badan. Mana aci kan, kulit muka je comel, kulit tang lain pun nak cantik sama...so biar fair amalkan vitamin-vitamin ni, kulit sihat dan cantik semulajadi. Tak perlu dah tepek bedak 10 inci setiap kali nak keluar rumah. Tepek sikit-sikit okla, cik abang pun tak boring menunggu lama sangat bersiapnya, ye tak? :)

Sebelum ini, artikel saya berkenaan Vitamin E boleh hilangkan parut memang ramai yg sukakan Vitamin E ni.

set vitamin yg disarankan untuk kulit

Meh baca info setepek pasal vitamin kecantikan 

Apa yang ada dalam set kecantikan kulit??? 

Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:

-Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
-Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
-Menjaga kelembapan kulit
-Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:

-Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
-Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
-Mencerahkan kulit

Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:


-Sebagai pelembap
-Mencegah pigmentasi
-Melambatkan tanda penuaan
-Mengubati jerawat

Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:

-Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
-Mencegah penuaan
-Menjadikan kulit lebih kenyal
-Mencerahkan kulit
-Menjaga kulit dari sinaran UV
-Mengurangkan parut jerawat
-Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
-Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
-Menjadikan wajah lebih berseri


Haaaa...nampak tak kebaikan setiap vitamin yg terkandung dalam set ni?

Apa yg penting, vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi dan bebas bahan kimia dan sintetik serta halal.

Sebotol tu tahan berbulan lamanya, contoh vitamin B selama 4 bulan, vitamin E tahan 4 bulan dan vitamin C pula 3-6 bulan lamanya. Berbaloi sangat anda membelinya. Tak payah beli selalu tiap-tiap bulan, konsisten pengambilan dan minum air secukupnya insyaAllah hasilnya meletupppp!

Ok macam mana nak dapatkan set KECANTIKAN KULIT ni? 

================================
Sepanjang bulan Jun 2014 ini, promosi Vitamin E Shaklee beli 6 PERCUMA 1. 
~dapat MEMBERSHIP SHAKLEE PERCUMA (save RM65)
~dapat CASH REBATE (bulan hadapan)
~dapat JIMAT sehingga 30% membeli produk Shaklee pada harga ahli seumur hidup anda

Walaubagaimanapun jika anda nak beli 1 atau 2 botol tiada masalah. 

Harga runcit: 
Vitamin E : RM149 (120 tabs) tahan 4 bulan

Vitamin B : RM53.75 (120 tabs) tahan 4 bulan
Vitamin C Sustain Release 500mg : RM92.50 (180 tabs) tahan 3-6 bulan
================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi