Tuesday, June 10, 2014

Masker di rumah dengan Vitamin E Shaklee

Assalamualaikum kawan-kawan, apa khabar semuanya?

Hari ini nak share pasal masker pulak.
Masker di rumah saja, tak payah susah payah pergi salun bayar mahal-mahal dan berjam lamanya kena tunggu setel. Lebih jimat dan menguntungkan.

Ok, siapa kat sini kulit dia jenis kering gitu? Kasar pun ye. Almaklumlah bila dah kering mesti rasa kasar bila pegang kan, tak moist. So ini saya bagi anda petua untuk kulit yg jenis kering dan kurang bermaya.

RAHSIANYA...MASKER VITAMIN E dan ESP SHAKLEE...best ke best? Selain kita minum ESP dan telan vitamin E kita juga boleh buat masker dengan kedua-dua supplemen ini.

Sebelum ini saya pernah share berkenaan Vitamin E boleh hilangkan parut So hari ini nak share pasal masker dia pulak. ESP pula bagus untuk menganjalkan kulit agar gebu gitu.

klik untuk lebih jelas



Hasilnya insyaAllah sangat best dan buat anda teruja nak buat setiap minggu.

Bahan yg diperlukan pun tak banyak mana, vitamin E, ESP dan plain yogurt.

So lepas ni, boleh try buat ye kat rumah. Nak buat kat husband masing-masing pun boleh terutamanya husband yg jenis kerja luar kat site ke kan, kesian tengok kulit husband kering dan kasar. Kita sebagai isteri sekali sekala belailah kulit suami dengan kasih sayang :)

================================
Sepanjang bulan Jun 2014 ini, promosi Vitamin E Shaklee beli 6 PERCUMA 1. 
~dapat MEMBERSHIP SHAKLEE PERCUMA (save RM65)
~dapat CASH REBATE (bulan hadapan)
~dapat JIMAT sehingga 30% membeli produk Shaklee pada harga ahli seumur hidup anda

Walaubagaimanapun jika anda nak beli 1 atau 2 botol tiada masalah. 

Harga runcit: 
Vitamin E : RM149 (120 tabs) tahan 4 bulan
ESP : RM150 

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi