Sunday, June 15, 2014

Penapis Air Murah On the Go

Amboi tajuk nak menang :)

Biasa kita dengar Astro on the Go, sekarang ada juga penapis air on the Go yg memudahkan kita bawa ke mana-mana.

Pernah dengar tak?

Penapis air on the go ni termurah di pasaran dan juga menepati budget anda seisi keluarga. Jap lagi saya cerita details ye pasal penapis air on the go ni.

itu contact details saya jika anda berminat :)

Seperti yg kita sedia maklum, air memang jadi keperluan utama setiap manusa. Badan memerlukan air supaya kita tidak mudah dehidrasi dan sentiasa segar. Bila pergi bercuti atau berkelah kita sentiasa memerlukan air untuk diminum, minum air manis-manis selalu pun tak bagus makanya kita perlu keluarkan belanja untuk membeli berbotol-botol air mineral dari kedai berhampiran. 

Lagi satu saya suka bila dah ada penapis air on the go ni, mudah sangat nak minum air bersih dan rasanya lebih sedap. Almaklumlah air paip ni kadang mengandungi klorin dan kualiti air tu kadang tidak sebaik kualiti air di rumah. Penyelesaiannya kita gunakan penapis air on the go ini. 

Berkenaan penapis air on the go yg saya maksudkan itu, ini dia saya perkenalkan kepada anda GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE



setiap set disediakan FREE GIFT 3 filter baru

===================
Get Clean Water Pitcher
===================
Keistimewaan Penapis Air dari Shaklee:
✔ body pitcher @ jug tu see through (boleh nampak air kita nak minum tu jernih)
✔ tak ada wayar atau paip getah panjang berjela - terus tadah dekat paip
✔ mudah dibawa ke mana-mana (balik kampung, bercuti, berkelah, camping atau letak di pejabat)
✔ ringan dan mudah alih
✔ boleh menapis sehingga 313L air atau bersamaan 80 gelen air
✔ ada penanda aras automatik yg akan tunjukkan bila masa kita perlu tukar filter
✔ air dijamin bersih dan bebas mikroorganisme dan kuman sebagainya
✔ manual panduan pengguna disediakan
✔ FREE 3 filter dalam setiap set
✔ tak mahal ye, tak sampai RM500 harganya

Harga: RM460 untuk setiap set

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi