Wednesday, June 25, 2014

SUPPLEMENT untuk lelaki gagah

Selamat petang semua, ok petang ni nak share berkenaan orang lelaki pulak la ye...duk cerita pasal orang perempuan je kan, orang lelaki pun nak jugak :)

Siapa kata orang lelaki tak perlukan supplement? Perlu...malahan sangat memerlukan, sebab orang lelaki sekarang ni ramai yg terdedah pada RADIKAL BEBAS. Bila berkumpul dengan kawan-kawan sekerja ada yg merokok di antara mereka, atau jika bekerja di site contohnya mereka terdedah dengan pelbagai bahan tercemar seperti asap, bahan kimia (yg kerja di powerplant) dan sebagainya.

Suami saya pun ambil supplement juga...hehe..dah nama wife dia distributor Shaklee kan jual supplement so wajib dia pun ambil sama. Barulah seimbang dan sihat bersama ye tak? :)

Set supplement ini juga boleh kita hadiahkan kepada ayah atau adik beradik kita yg lelaki, insyaAllah. Mereka pun akan mendapat manfaat yg sama, kita pun beroleh pahala.

rencana dalam Majalah I Sihat


SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK LELAKI GAGAH



1. Omega Guard 
- Mengandungi rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA, DHA, dan lain-lain
- Membantu dalam mengurangkan risiko penyakit jantung
- Memelihara kesihatan otak, penglihatan serta fungsi-fumgsi sendi

2. Zinc Complex
- Membantu meningkatkan kualiti sperma
- Membantu dalam mengoptimumkan fungsi kelenjar prostat
- Membantu dalam mengurangkan potensi mendapat kanser prostat atau pembesaran prostat
- Meningkatkan paras testosteron untuk kehidupan seksual yang baik
- Mencecah masalah mati pucuk
- Mengelakkan masalah keguguran rambut

3. Vitamin E
- dapat menghasilkan sperma yang lebih banyak
- dapat memperbaiki kualiti dan membantu pergerakan sperma
- meningkatkan paras testosteron di dalam badan

Antara MANFAAT set ini, insyaAllah:

1) Memelihara kesihatan prostat*
2) Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan*
3) Memelihara jantung yang sihat*
4) Membantu mengekalkan tekanan darah normal*
5) Mengawal tahap kolestrol yang sihat*

Apa pun, kita doakan agar semua lelaki kesayangan kita sihat-sihat belaka. 
Tanpa ayah siapalah kita.
Tanpa suami di manakah tempat untuk kita bergantung, anak-anak memerlukan ayah mereka.

Mencegah lebih baik dari kita mengubati.

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.   

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi