Tuesday, October 28, 2014

ESP dan Meal shakes sarapan ringkas dan berkhasiat

Breakfast penting tau, untuk beri tenaga kepada badan dan kita dapat fokus tugasan harian dengan baik insyaAllah.

Selalunya, breakfast saya di rumah ikut mood juga. Kadang tu terlebih rajin masak bihun goreng, mee goreng atau pun nasi goreng. Sekali sekala pekena nasi lemak atau roti canai. Tapi, sebelum makan makanan yg heavy ni biasanya saya akan minum dulu.

Apa minuman yg special tu?
Of course lah saya akan minum ESP dan Meal shakes.

Cara bancuhan pun sangat ringkas.
Boleh mix ESP dan Meal shakes bersama susu segar atau jus atau air kosong.
Boleh juga add Shaklee Collagen Powder bersama.
Shake shake dan minum.




Confirm kenyang sampai ke tengahari. Slim gitu :)
Bagi ibu menyusu memang bestlah susu pekat, baby pun kenyang menyusu dan mendapat khasiat yg sama dari susu ibu yg diminum.
Kulit pun licin, gebu dan cerah sekata.
Kalau ibu hamil boleh amalkan juga untuk bekal tenaga, protein dan bantu menguatkan rahim si ibu.
Pesakit diabetes tiada masalah untuk amalkan ESP dan Meal shakes ni sebab indeks glisemik nya rendah.
Bersahur pun bagus minum ESP dan Meal shakes ni agar badan tak lemau dan maintain cergas ketika berpuasa sepanjang hari.

Best sangat sebab seisi keluarga boleh amalkan.
Tak rugi laburkan untuk kesihatan.
Setin boleh tahan sebulan setengah.

Nak pesan ESP dan Meal shakes anda?
Saya adalah pengedar Shaklee pilihan anda.

Huda Karim
012-2479113 (sms/whatsapp)
Cod: Kluang, Johor
Page: Kiosk Vitamin Ummi




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Abang Bear said...

Saya susah nak amalkan milkshake... macam2 dah cuba... kesannya... kalau minum milkshake semakin lapar pulak... jadi kena makan lagi... jadi saya lebihkan senaman jer



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi